HT EXTRA showroom a e-shop
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-17 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.10.2020
VÝ-PRO-DEJ-SKLA-DU
Vyprodáváme zahradní traktory modelové řady 2020 za zvýhodněné ceny. Například SECO STARJET EXCLUSIVE P4 za skvělých 115 990 Kč. Pro získání uvedené c... číst celé
17.09.2020
Pístovské mokřady a HT EXTRA
Vážení příznivci a přátelé, letos jsme byli hlavní partner Pístovských mokřadů bez jakékoliv předešlé zkušenosti a ..... bylo to skvělé. Zde přináší... číst celé
03.09.2020
Jedeme na Pístovské Mokřady
Podzimní Mokřady BUDOU a se vší PARÁDOU!!!   Letošní PÍSTOVSKÉ MOKŘADY i přes problémy s koronavirem budou! Nenecháme se přece zastrašit, né? ;-) A ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas HUEGLI TECH EU s.r.o., se sídlem Znojemská 5748/100 identifikační číslo: 06829805, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@ht-extra.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

                

  

                  

         

Kde nás najdete

HT EXTRA showroom a výdejní místo

JIHLAVA, Znojemská 100
Pondělí - Pátek       8:00 - 17:00
Vánoce 2020 ZDE 
Sobota - Neděle     zavřeno
Svátky                      zavřeno

 
 

   
HT EXTRA direct 
/=přijedeme/

BRNO + okolí, "u Vás doma"
Pondělí - Pátek       čas podle domluvy
Sobota - Neděle     odpočíváme
Svátky                      odpočíváme

 
 
 
 
Kontakty
Po-Pá, 8-17 hod.
2020 (c) HUEGLI TECH EU s.r.o., všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz