HT EXTRA showroom a e-shop
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-17 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
17.10.2020
VÝ-PRO-DEJ-SKLA-DU
Vyprodáváme zahradní traktory modelové řady 2020 za zvýhodněné ceny. Například SECO STARJET EXCLUSIVE P4 za skvělých 115 990 Kč. Pro získání uvedené c... číst celé
17.09.2020
Pístovské mokřady a HT EXTRA
Vážení příznivci a přátelé, letos jsme byli hlavní partner Pístovských mokřadů bez jakékoliv předešlé zkušenosti a ..... bylo to skvělé. Zde přináší... číst celé
03.09.2020
Jedeme na Pístovské Mokřady
Podzimní Mokřady BUDOU a se vší PARÁDOU!!!   Letošní PÍSTOVSKÉ MOKŘADY i přes problémy s koronavirem budou! Nenecháme se přece zastrašit, né? ;-) A ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas HUEGLI TECH EU s.r.o., se sídlem Znojemská 5748/100 identifikační číslo: 06829805, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

                

  

                  

         

Kde nás najdete

HT EXTRA showroom a výdejní místo

JIHLAVA, Znojemská 100
Pondělí - Pátek       8:00 - 17:00
Sobota - Neděle     zavřeno
Svátky                      zavřeno

 
 

   
HT EXTRA direct 
/=přijedeme/

BRNO + okolí, "u Vás doma"
Pondělí - Pátek       čas podle domluvy
Sobota - Neděle     odpočíváme
Svátky                      odpočíváme

 
 
 
 
Kontakty
Po-Pá, 8-17 hod.
2020 (c) HUEGLI TECH EU s.r.o., všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz