HT EXTRA showroom a e-shop

POSLEDNÍ robotické sekačky skladem ZDE, čekací lhůta nových objednávek až 3 měsíce.

Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.07.2020
Traktor přes E-SHOP ....
Vážení zákazníci, nepředpokládali jsme, že bude zájem, ale stalo se. V době COVIDu a rozmáhajícího se elektronického obchodu jsme dnes expedovali prv... číst celé
14.05.2020
Dochází robotické sekačky ...
Vážení zákazníci, robotické sekačky Automower se montují v Anglii, kde se z důvodu přestavby závodů na povinné 2m rozestupy zpožďuje výroba. Kvůli tě... číst celé
10.04.2020
Nemohl sehnat sekačku. A tak vznikl nápad založit největší showroom zahradní techniky na Vysočině.
Přinášíme Vám rozhovor s tvůrcem Obchodu Technologií pro Dům a Zahradu ... https://jihlava.city.cz/zpravodajstvi/nemohl-sehnat-sekacku--a-tak-vznikl-... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas HUEGLI TECH EU s.r.o., se sídlem Znojemská 5748/100 identifikační číslo: 06829805, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

                

  

                  

         

Kde nás najdete

HT EXTRA showroom a výdejní místo

JIHLAVA, Znojemská 100
Pondělí - Pátek       8:00 - 17:00
Sobota - Neděle     zavřeno
Svátky                      zavřeno

 
 

   
HT EXTRA direct 
/=přijedeme/

BRNO + okolí, "u Vás doma"
Pondělí - Pátek       čas podle domluvy
Sobota - Neděle     odpočíváme
Svátky                      odpočíváme

 
 
 
 
Kontakty
Po-Pá, 8-17 hod.
2020 (c) HUEGLI TECH EU s.r.o., všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz