HT EXTRA showroom a e-shop

POSLEDNÍ robotické sekačky skladem ZDE, čekací lhůta nových objednávek až 3 měsíce.

Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.05.2020
Dochází robotické sekačky ...
Vážení zákazníci, robotické sekačky Automower se montují v Anglii, kde se z důvodu přestavby závodů na povinné 2m rozestupy zpožďuje výroba. Kvůli tě... číst celé
10.04.2020
Nemohl sehnat sekačku. A tak vznikl nápad založit největší showroom zahradní techniky na Vysočině.
Přinášíme Vám rozhovor s tvůrcem Obchodu Technologií pro Dům a Zahradu ... https://jihlava.city.cz/zpravodajstvi/nemohl-sehnat-sekacku--a-tak-vznikl-... číst celé
25.03.2020
COVID-19
Máme OTEVŘENO. .... V souvislosti s vládními omezeními kvůli nákaze COVID-19 a prevenci nákazy Vás prosíme o nošení roušek a navléknutí rukavic při vs... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas HUEGLI TECH EU s.r.o., se sídlem Znojemská 5748/100 identifikační číslo: 06829805, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

HT EXTRA showroom a výdejní místo

JIHLAVA, Znojemská 100
Pondělí - Pátek       8:00 - 17:00
Sobota - Neděle     zavřeno
Svátky                      zavřeno

 
 

   
HT EXTRA direct 
/=přijedeme/

BRNO + okolí, "u Vás doma"
Pondělí - Pátek       čas podle domluvy
Sobota - Neděle     odpočíváme
Svátky                      odpočíváme

 
 
 
 
Kontakty
Po-Pá, 8-17 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz